cabaret: Remko Vrijdag en Martine Sandifort Hulhond (Try-Ou in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op VRIJDAG 12 OKTOBER 2012

  VR.
12 OKT
REMKO VRIJDAG EN MARTINE SANDIFORT HULHOND (TRY-OU Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2012
 
Hoofdprogramma Remko Vrijdag
Toegang €16,40

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 12 oktober 2012.
Dat is 4213 dagen geleden.

Extra informatie

Martine Sandifort vormde met Alex Klaasen het succesvolle duo Klaasen en Sandifort; Remko Vrijdag speelde de zalen plat met een al even succesvol trio, De Vliegende Panters. Op televisie waren beiden te zien in programma’s als ‘Kopspijkers’, ‘Koefnoen’, ‘Dr. Ellen’, ‘Toscane’ en ‘Het Klokhuis’. Nu spelen deze twee oud-klasgenoten (Akademie voor Kleinkunst) eindelijk samen in het theater!

Hulphond is een muzikale cabaretvoorstelling voor en door mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Een stel dat het in de broek doet van verliefdheid, een suïcidale corpsbal, een dove zangdocent en een gemankeerde homotherapeut stoeien met zichzelf, hun relaties en het leven. Grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend. Remko Vrijdag & Martine Sandifort spelen alsof hun leven ervan afhangt. En misschien is dat ook wel zo.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

Gerelateerd nieuws