cabaret: Rob en Emiel Geknipt en Geschoren in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op ZATERDAG 13 OKTOBER 2012

  ZA.
13 OKT
ROB EN EMIEL GEKNIPT EN GESCHOREN Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2012
 
Hoofdprogramma Rob en Emiel
Toegang €15,90

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 13 oktober 2012.
Dat is 4207 dagen geleden.

Extra informatie

Rob & Emiel presenteren alweer hun derde avondvullende theatershow en zijn er helemaal klaar voor! Om te lachen? Jazeker! Verrassend? Absoluut! In ‘Geknipt & geschoren’ wordt u heen en weer geschud, van de ene verbazing in de andere. Cabaret, theater, visuele acts, stand-up comedy, mentalisme en magic gecombineerd op een manier die nog nooit eerder te zien was. Als de heren ook nog op zoek gaan naar het effect van uiterlijk en voorkomen, ontstaat een hilarisch geheel. Of u het nou gelooft of niet, één ding is zeker, u gaat naar huis met een glimlach van oor tot oor.

Rob en Emiel brengen in de Stadsgehoorzaal ook een show die speciaal is samengesteld voor het jongere publiek van 6 jaar en ouder. Deze voorstelling is ook op zaterdag 13 oktober 2012, maar dan om 14.00 uur.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen