cabaret: Op Sterk Water in Comedy Theater in de Nes op WOENSDAG 01 MEI 2013

  WO.
01 MEI
OP STERK WATER Comedy Theater in de Nes, Amsterdam
2013
 
Hoofdprogramma Op Sterk Water
Toegang €14,00 / €10,00 voor studenten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 01 mei 2013.
Dat is 3985 dagen geleden.

Extra informatie

Elke eerste woensdag van de maand keert het collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars terug naar hun huistheater. Daar, in het Comedy Theater in de Nes, speelt de groep Op Sterk Water een sterk staaltje ImproCabaret. Ook deze maand bewijzen de spelers dat improviseren meer is dan een truc of spelletje.

Op Sterk Water staat bekend als de toonaangevende en grappigste ImproCabaretgroep van Nederland. De vaste kern van de groep bestaat uit ongeveer tien man, die elke show optreedt in een wisselende formatie. Sketches, scènes en liedjes ontstaan door aanwijzingen van het publiek, waardoor elke show uniek wordt.

Van charmante kleine zalen tot grote theaters, tijdens de al meer dan duizend gespeelde shows bewijzen ze, met muzikaliteit, humor en snelheid, keer op keer dat Op Sterk Water ongeëvenaard is. Kaarten tijdig bestellen, want de teugels worden deze woensdag weer flink gevierd.

Route naar Comedy Theater in de Nes

Trein Uitstappen op Amsterdam Centraal Station. Vanaf het station is het mogelijk om met de tram, metro of te voet naar het Comedy Theater in de Nes te komen. Metro Vanaf Amsterdam Centraal Station 51 Westwijk 53 Gaasperplas ..

Bekijk complete route naar Comedy Theater in de Nes Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws