cabaret: Burlesque Glamour Night in Comedy Theater in de Nes op ZATERDAG 02 MAART 2013

  ZA.
02 MRT
BURLESQUE GLAMOUR NIGHT Comedy Theater in de Nes, Amsterdam
2013
 
Hoofdprogramma Divers
Toegang 18,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 02 maart 2013.
Dat is 4065 dagen geleden.

Extra informatie

Burlesque is terug op de plek waar vijf jaar geleden de eerste shows en party’s hun debuut in Nederland deden: het Comedy Theater. Burlesque, herontdekt in New York, verovert Europa en is nu ook in Nederland te zien.

Nu met nieuwe shows die nog spectaculairder, innemender en frivoler zijn. Stap terug in de tijd en geniet van het rode pluche, de fonkelende sterren, zilveren ijsemmers, hooggehakte serveersters, ondeugende dames en stoere mannen. De sfeer van Parijs en Chicago uit de jaren ’50, is terug te vinden in deze bruisende theatershow.

Heren: zet je hoge hoed op en trek je pak uit de kast en dames: doe je hoogste hakken aan en gebruik je charmes. Kom feestelijk opwindend gekleed en win prijzen voor beste kostuum, jurk of korset. ‘Dance the Night Away’ tijdens de wervelende afterparty!

Kaarten bestellen via internet www.comedytheater.nl (24 uur per dag zeven dagen per week), telefonisch via (020) 4 222 777 of aan de avondkassa in de Nes 110.

Route naar Comedy Theater in de Nes

Trein Uitstappen op Amsterdam Centraal Station. Vanaf het station is het mogelijk om met de tram, metro of te voet naar het Comedy Theater in de Nes te komen. Metro Vanaf Amsterdam Centraal Station 51 Westwijk 53 Gaasperplas ..

Bekijk complete route naar Comedy Theater in de Nes Amsterdam