cabaret: Kim van Zeben - Het Syndroom van Zeben in Theater Walhalla op VRIJDAG 10 MEI 2013

  VR.
10 MEI
KIM VAN ZEBEN - HET SYNDROOM VAN ZEBEN Theater Walhalla, Rotterdam
2013
 
Toegang 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 10 mei 2013.
Dat is 4002 dagen geleden.

Extra informatie

Limburgers, Marokkanen, boeren, stripfiguren en zelfs dieren; ze strijden in Kim om de aandacht en willen allemaal het hoogste woord. Erg leuk voor op feestjes, maar dodelijk vermoeiend voor haar directe leefomgeving. Hierdoor wordt Kim vaak verkeerd begrepen en behandeld als een irritante kleuter. Haar behandelend arts vond haar aandoening zo interessant, dat hij besloot er op te promoveren.


Kim van Zeben is in 2003 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunst Academie. Sindsdien stond zij in diverse cabaret-, mime-, jeugd- en muziektheatervoorstellingen. Kim is twee keer genomineerd voor de John Kraaijkamp Musicalaward voor beste vrouwelijke bijrol, o.a. voor de rol van Catootje in Jan Jans en de Kinderen (2006). Dit seizoen speelt zij bovendien met Servaes Nelissen! Geheid alhallamateriaal dus!

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam