cabaret: Creatifs in Theaterwerkplaats de Prins van Groningen op ZONDAG 06 APRIL 2014

  ZO.
06 APR
2014
 
Hoofdprogramma Creatifs
Toegang vanaf €13,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 06 april 2014.
Dat is 3645 dagen geleden.

Extra informatie

Kom kijken naar de tournee van Creatifs in Groningen en meldt je aan voor volgend jaar.

Wat is Creatifs? Creatifs maakt een heleboel korte acts. Deze acts zijn avondvullend of los te zien en te koop, bijvoorbeeld voor dinnercabaret of belevingshows. Voor Creatifs moet je een zelfmaker zijn van theater tot film.

Harry Glotzbach: Ik heb onlangs de eer gehad om een theateravondje Creatifs te presenteren. Wat een energie, wat een theatraliteit en wat een originaliteit zit er in deze jonge groep theatermakers. Het was fantastisch om hier deel van uit te mogen maken en bovenal een grote theatrale inspiratiebron voor mijzelf.

Creatifs speelt zondag 6 april 2014 in het Prinsentheater in Groningen. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €13,50 via http://creatifs.biz/tickets--kadootjes/tickets-tournee-2014/zondag-6-april-1500-uur-groningen#.UxYv5V6JbE4

Klik hier voor een impressie: http://youtu.be/PRV69jLLncM
www.creatifs.biz

Route naar Theaterwerkplaats de Prins van Groningen

Vanuit richting Assen / Drachten: Bij stoplichten Julianaplein richting Hoogezand aanhouden. Neem de afslag 'Hoogezand / UMCG'. Op deze afslag meteen links voorsorteren. Vanaf dit punt nummeren we de stoplichten. U staat nu bij stoplicht nr. 1. ..

Bekijk complete route naar Theaterwerkplaats de Prins van Groningen Groningen