cabaret: Vincent Bijlo - Enkeltje Mars in Theater Twee Hondjes op ZATERDAG 24 JANUARI 2015

  ZA.
24 JAN
VINCENT BIJLO - ENKELTJE MARS Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2015
 
Hoofdprogramma Vincent Bijlo
Toegang € 17,00 / € 15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 24 januari 2015.
Dat is 3376 dagen geleden.

Extra informatie

Mijn tijd op aarde zit er bijna op. Toch stemt mij dat niet droevig. Nee, ik sta voor de grootste uitdaging uit mijn leven; ik ga, als eerste en enige Nederlandse cabaretier, naar Mars. Ik zal daar de functie van huiscabaretier gaan uitoefenen.
Ik heb er zin in, die aarde, die ken ik nou wel zo’n beetje. Ik heb hier alles gedaan wat een mens maar kan doen. Ik heb de Alpe d’Huez beklommen, de Mount Everest gedaan, Formule-I-geraced, ik ben toe aan iets nieuws.
Ik ga, samen met mijn team top-Bijlonauten op Mars een nieuw Nederland bouwen, een opperland waarin we het klagen door lachen vervangen. Een land waarin we weer leren naar elkaar te luisteren. Een geestig, opgeruimd land zonder cynisme, dat laten we hier, net als de kiespijn, die kunnen we missen. Misschien hebben we af en toe heimwee, dan zingen we zachtjes het Wilhelmus en denken we aan die goede oude Zwarte Piet.

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws