cabaret: Kasper van Kooten l Karakters (2e seizoen) in Meervaart op DONDERDAG 09 OKTOBER 2014

  DO.
09 OKT
KASPER VAN KOOTEN L KARAKTERS (2E SEIZOEN) Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2014
 
Hoofdprogramma Kasper van Kooten
Toegang € 20,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 09 oktober 2014.
Dat is 3458 dagen geleden.

Extra informatie

Het verhaal gaat over een losgeslagen goeroe die BN-ers behandelt in zijn villa in Zuid-Frankrijk. Wanneer ze een groepsdoorbraak beleven, moeten ze hun ware ik wel tonen. Een humoristische vertelling met rake typeringen en unieke Franstalige chansons. Kasper toont al zijn ‘Karakters’.
‘Karakters’ is de 2e cabaroman van Kasper van Kooten; een cabaretvoorstelling op basis van een roman. Met zijn eerste 'Het Wonderlijke Leven van Jackie Fontanel' (2012) gooide hij reeds hoge ogen. Louter 4 sterren-recensies en een nominatie voor de Poelifinario (meest indrukwekkende theaterprogramma). Met 'Karakters' flikt hij het weer: programma en boek in één. Er kwam een 5-sterren recensie van de Volkskrant ("Voor zoveel creativiteit kun je alleen maar een diepe buiging maken…"). Tekst en spel: Kasper van Kooten.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws