cabaret: #Aanstormend | Kim van Zeben, Miss Molly & Me e.v.a. in Meervaart op ZATERDAG 21 MAART 2015

  ZA.
21 MRT
#AANSTORMEND | KIM VAN ZEBEN, MISS MOLLY & ME E.V.A. Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Toegang €17,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 21 maart 2015.
Dat is 3317 dagen geleden.

Extra informatie

In een wisselende samenstelling kun je genieten van de talenten Kim van Zeben, Miss Molly & Me, Yentl & De Boer, Pieternel Osinga, Team Peter, Nabil Aoulad Ayad en Matroesjka. Het zijn sterren in de dop op het gebied van cabaret, muziek, stand-up en kleinkunst. Het belooft een spannende avond te worden.
Inge Bos van Bos Theaterproducties heeft voor jou de meest veelbelovende talenten geselecteerd: jong, talentvol en trappelend van ongeduld om in het theater te staan. Inge Bos: “Het zijn de Plien & Bianca's en Theo Maassens van de toekomst. Ik vertrouw op hun kwaliteit en bied hen graag de kans om vlieguren te maken.” Je ziet niet alleen onverwachte combinaties, maar doet ondertussen ook nog nieuwe theatrale ontdekkingen. Zodat je later kunt zeggen: “Ik was er als eerste bij!”

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam