cabaret: Wolven | Opera Theater Amsterdam in Meervaart op VRIJDAG 19 JUNI 2015

  VR.
19 JUN
WOLVEN | OPERA THEATER AMSTERDAM Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Toegang €25,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 19 juni 2015.
Dat is 3206 dagen geleden.

Extra informatie

Opera-aria’s van Richard Wagner, een ronkend symfonieorkest en een groep jonge mannen die de longen uit hun lijf zingen, rennen, springen en zingen op het podium om hun eigen verhaal te vermengen met dat van de helden uit ‘Der Ring Des Nibelungen’. Jongens met een randje, die met justitie in aanraking zijn geweest en weer proberen mee te doen met de samenleving.
Vier spraakmakende, prachtig vormgegeven operatheatervoorstellingen, exclusief te zien in de Meervaart, waarin deze jongens iets doen wat niemand ooit van hen verwacht had. Opera aria’s door jongens van nu, om te laten zien dat zij meer zijn dan hoe ze worden bekeken.
Muziek: Richard Wagner Concept, regie: Charles Hens, choreografie: Nita Liem. Orkest: De Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam