cabaret: Yora Rienstra in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 03 MAART 2016

  DO.
03 MRT
YORA RIENSTRA INGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2016
 
Hoofdprogramma Yora Rienstra
Toegang €13,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 03 maart 2016.
Dat is 2967 dagen geleden.

Extra informatie

Met een klein kindje thuis en een echtgenote die kampt met hormonale schommelingen,
heeft Yora Rienstra behoorlijk wat begrip gekregen voor de man die richting de keuken roept: ‘Ben even sigaretten halen!’ En niet meer terugkomt. Maar ja, ze rookt niet.

In Drukt haar snor begeeft Yora zich in een gebied waar geen reisgids van bestaat. Yora is een pionier. Met rake typeringen en scherpe observaties neemt ze zichzelf en haar nieuwe omgeving onder de loep. Soms pijnlijk, maar tegelijkertijd hilarisch.

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival (zowel de jury– als de publieksprijs). Ze was op tv te zien bij . DWDD als Jeanet van Boer Aad (Boer zoekt vrouw), De Slimste Mens, Toren C, De Dino Show en Divorce. Op Radio 2 presenteert ze op zondagavond haar eigen wekelijkse programma Ha! Die Yora.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerd nieuws