cabaret: Rene van Meurs - Even goede vrienden (try-out) in ECI Cultuurfabriek op VRIJDAG 22 JANUARI 2016

  VR.
22 JAN
RENE VAN MEURS - EVEN GOEDE VRIENDEN (TRY-OUT) ECI Cultuurfabriek, Roermond
2016
 
Hoofdprogramma René van Meurs
Toegang €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 22 januari 2016.
Dat is 3010 dagen geleden.

Extra informatie

Aan zijn timing, zijn improvisatietalent en het gemak waarmee hij optreedt is te merken dat Rene deel uitmaakt van het roemruchte stand-up comedy collectief van Comedytrain. Hij won in 2012 de jury- en publieksprijs van het grootste cabaretfestival van Nederland: Cameretten, en tourde vervolgens twee theaterseizoenen met veel succes door het land. Dat was lachen. Dat vond hij niet alleen zelf, ook u vond dat massaal. Toch kwam hij zichzelf op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. U kent het wel; gedeukt, gehavend en enigszins in dubio. Op zo'n moment kun je niet anders dan jezelf bij de kladden grijpen, aankijken en vragen: "ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?"

Vanavond ontmoet u wat er na die botsing van Rene is overgebleven en weer is opgestaan. Met, zoals u van hem gewend bent, enorm veel grappen, knappe improvisaties en dat alles in een moordend tempo. Slimmer, gelaagder, grappiger. Rene is terug, lang leve Rene.

Route naar ECI Cultuurfabriek

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden: – Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis) – Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 ..

Bekijk complete route naar ECI Cultuurfabriek Roermond
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws