cabaret: Micha Wertheim - Micha Wertheim voor zichzelf in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 16 APRIL 2016

  ZA.
16 APR
MICHA WERTHEIM - MICHA WERTHEIM VOOR ZICHZELF ECI Cultuurfabriek, Roermond
2016
 
Toegang €19,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 16 april 2016.
Dat is 2925 dagen geleden.

Extra informatie

De afgelopen tien jaar heeft Micha Wertheim er alles aan gedaan om het zijn publiek naar de zin te maken. Voor het publiek was dat fijn, maar was het ook een gelijkwaardig relatie? Precies. Daarom heeft Micha besloten dat hij deze keer de rollen om gaat draaien. Deze voorstelling maakt hij niet voor zijn publiek. U mag er bij zijn, u mag er een mening over hebben, maar val Micha er niet mee lastig want deze voorstelling speelt Micha Wertheim Voor Zichzelf.

NRC (*****) Wertheim tergt publiek met sublieme, trage satire
"Menselijke gemakzucht, scoringsdrift en veeleisendheid zijn het mikpunt van deze satire. Bij andere cabaretiers zou zo'n reeks ijzersterke grappen ruimschoots een avond vullen. Dat zou al een hele goede, geestige show opleveren. Maar Wertheim is in zijn voorstellingen altijd tegelijk bezig zijn vak, het publiek en de wetten van entertainment te demonteren."

Route naar ECI Cultuurfabriek

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden: – Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis) – Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 ..

Bekijk complete route naar ECI Cultuurfabriek Roermond