cabaret: Utrecht Lacht Open Mic Comedy Night in Hofman op WOENSDAG 23 SEPTEMBER 2015

  WO.
23 SEP
UTRECHT LACHT OPEN MIC COMEDY NIGHT Hofman, Utrecht
2015
 
Toegang €5,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 23 september 2015.
Dat is 3110 dagen geleden.

Extra informatie

Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij de tiende editie van Utrecht Lacht in Hofman Café! Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen 8 comedians en een MC u een geweldige avond.

Duik op deze woensdagavond mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. We hebben een line-up samengesteld bestaande uit gevestigde namen en aanstormend talent.

Comedians en een MC komen maandelijks nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Een primeur waar je bij wil zijn. Vind jij dat je grappig bent en denk je ook op een podium grappig te zijn, meld je dan aan voor onze open mic. Email: info@

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of reserveer om zeker te zijn van een plaats door een mail te sturen naar tickets@

Route naar Hofman

Openbaar Vervoer Openbaar vervoer bus 3, 4, 11, 77 vanuit het Centraal Station Bus 77 vanuit Bilthoven / De Bilt Auto Snelweg A2 vanuit Eindhoven: Via A27, Ring Utrecht Oost: volg A27 (Hilversum) afslag Veemarkt, Zie hierna: "vervolg route" ..

Bekijk complete route naar Hofman Utrecht