cabaret: Leon van der Zanden - Supergewoon in Het Veur Theater op ZATERDAG 19 DECEMBER 2015

  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  ZA.
19 DEC
LEON VAN DER ZANDEN - SUPERGEWOON Het Veur Theater, Leidschendam
2015
 
Hoofdprogramma Leon van der Zanden

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 19 december 2015.
Dat is 3013 dagen geleden.

Extra informatie

Leon op zijn scherpst! Origineel, kwetsbaar, fysiek en met de authentieke publieksinteractie die we van hem kennen. Maar inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Weg van de gangbare zekerheden, weg van de onaantastbaarheid waar veel publieke personen zich mee presenteren. Hij kiest voor openheid, om zijn publiek zijn gevoel te tonen en daarmee hun gevoel te raken. Eén op één. En hij zou Leon niet zijn als hij zich daarin niet helemaal liet gaan, hilarisch en larger than life.

Leon: "Als je kijkt naar wat de mensen echt beweegt, zie je dat jij dat zelf bent. Jij beweegt de mensen. En ik, ik laat ze schudden." Als je wilt dat comedy een hart heeft en je laat schreeuwen van het lachen, dan is dit de show voor jou!

FOTO'S VAN Leon van der Zanden

Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Utrecht International Comedy Festival 2014 Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 10 foto's van Leon van der Zanden

Gerelateerd nieuws