cabaret: Arie Koomen / Edo Brunner - Pompen in Theater de Kom op ZATERDAG 19 DECEMBER 2015

  • Arie Koomen
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  • Arie Koomen
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  ZA.
19 DEC
ARIE KOOMEN / EDO BRUNNER - POMPEN Theater de Kom, Nieuwegein
2015
 
Hoofdprogramma Arie Koomen Edo Brunner

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 19 december 2015.
Dat is 3013 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succesvolle programma ‘E&A is toch voordeliger!’ kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. ‘Pompen’ is een cabaretprogramma dat zich afspeelt in en om een benzinestation. Het laatste pompstation in het universum.

E&A zijn de uitvinders van het stand-upcomedycabaret en beheersen dat als geen ander. Natuurlijk met de hoge grapdichtheid die u van de heren gewend bent. Visuele humor, absurdistische crosstalks, stand-up en misschien zelfs een ontroerend lied.

Een avond lachen dus om twee mannen die keihard kunnen zijn maar ook best gevoelige kanten hebben. In Nederland Cabaretland is het een verademing om tussen alle solisten weer eens een goed op elkaar ingespeeld duo de zaal op zijn kop te zien zetten. Dankzij ‘Pompen’ zal tanken nooit meer hetzelfde zijn.

FOTO'S VAN Arie Koomen, Edo Brunner

Foto Arie Koomen te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Arie Koomen te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Arie Koomen te Utrecht International Comedy Festival 2014 Foto Arie Koomen te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Arie Koomen te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Arie Koomen te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 6 foto's van Arie Koomen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws