cabaret: JW Roy / Leon Verdonschot in Verkadefabriek op VRIJDAG 11 MAART 2016

  • JW Roy
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
  VR.
11 MRT
JW ROY / LEON VERDONSCHOT Grote theaterzaal Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2016
 
Hoofdprogramma JW Roy Leon Verdonschot
Toegang €17,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 11 maart 2016.
Dat is 2959 dagen geleden.

Extra informatie

JW Roy keert terug naar zijn roots: de Americana. Oktober 2015 verschijnt een nieuw album. Het is zijn eerste Amerikaanse album in tien jaar. Daarop vertolkt hij de muziek waarmee hij zijn populariteit en erkenning als vooraanstaand singer-songwriter verwierf.

Met het album verschijnt een boek. Daarin geeft JW Roy aan waar hij zijn inspiratie vandaan haalde. Verhalen over en beelden van gekoesterde en vergeten singer-songwriters, outlaws en legendes.

In deze theatertour staan de nummers van de cd en de verhalen uit het boek centraal. Daarvoor brengt hij niet alleen zijn band, maar ook verteller-schrijver Leon Verdonschot mee.Verdonschot vertelt over muzikanten, maar ook over reizen en hij gaat op zoek naar de verhalen van hun publiek. Want de anekdotes, overleveringen en mythes waarop JW Roy zijn liedjes baseerde, leven overal. In Austin en New Orleans, maar net zo goed in ’s-Hertogenbosch.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

FOTO'S VAN JW Roy, Leon Verdonschot

Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te Tuckerville 2017
 
Bekijk alle 16 foto's van JW Roy

Gerelateerd nieuws