cabaret: Comedy Central Presents: Reggie Watts in 013 op DONDERDAG 14 JULI 2016

  DO.
14 JUL
COMEDY CENTRAL PRESENTS: REGGIE WATTS Jupiler Zaal 013, Tilburg
2016
 
Hoofdprogramma Reggie Watts

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 14 juli 2016.
Dat is 2805 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Comedy Central Presents: Reggie Watts in 013
DEZE Comedy Central Presents: Reggie Watts TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 14 jul
013, Tilburg
€ 27,60

Extra informatie

Reggie Watts is moeilijk te omschrijven, is het nu een comedian? een beatbox-talent? of stiekem toch een zanger dan wel geluidskunstenaar? De waarheid is dat Reggie Watts een aanstekelijke cocktail van dit alles vormt.

De extreem getalenteerde Amerikaan weet keer op keer onvoorspelbaar uit de hoek te komen met improvisatie sessies waarin zijn fenomenale stem, keybord en ingenieus looppedaal de spil vormen. De unieke shows van Reggie leidde hem al naar vele plekken. zo werd hij door Conan O’Brien persoonlijk uitgenodigd om voor hem te openen tijdens zijn uitverkochte tour door de USA. Zijn debuutalbum “Why Sh#t So Crazy” met daarop de culthit “Fuck Shit Stack” werd uitgegeven door Comedy Central, en het daaropvolgende album 'Reggie Watts Live at Third Man Records' op het label van Jack White.

Route naar 013

Met het openbaar vervoer? Vanaf het station is 013 binnen vijf minuten bereikbaar. Ga bij het uitlopen van het station meteen links, bij de stoplichten ga je rechts. Neem dan de tweede straat links (Korte Heu-vel), loop deze straat uit en sla link..

Bekijk complete route naar 013 Tilburg
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws