cabaret: Peter van Rooijen / Stefano Keizers in Vondelpark Openluchttheater op ZATERDAG 02 JULI 2016

  ZA.
02 JUL
PETER VAN ROOIJEN / STEFANO KEIZERS Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
2016
 
Hoofdprogramma Peter van Rooijen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 02 juli 2016.
Dat is 2826 dagen geleden.

Voorstelling gratis
Peter van Rooijen / Stefano Keizers in Vondelpark Openluchttheater is gratis.
Deze voorstelling was gratis.

Extra informatie

Peter van Rooijen
Het CV van Peter van Rooijen liegt er niet om: in 2008 maakte hij zijn debuut bij Circus Treurdier en in 2012 won hij samen met Wilko Sterke de Wim Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Nergens Veilig gaat over zelfbescherming; over hoe smoesjes en leugens ons werkelijke doel, simpelweg gelukkig zijn, in de weg staan. Anne Punt neemt plaats achter de toetsen. Uiteraard weer vol met ijzersterke liedjes, gestoorde dialogen en verwarrende meta-humor.

Stefano Keizers
Traditiegetrouw betreedt de kersverse winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival het podium van het Vondelpark Openluchttheater. ‘Stefano is een performer pur sang (…) hij balanceert – soms gevaarlijk – op de grenzen van absurdisme en surrealisme (…) en heeft het lef stevig in te gaan tegen de vertrutting waar veel cabaret onder lijdt.’ luidde het juryrapport.

Route naar Vondelpark Openluchttheater

Het Openluchttheater in het centrum van Amsterdam is zowel lopend als met het OV en de fiets uitstekend bereikbaar. Auto’s kunnen tegen (forse) betaling in de wijken rondom het Vondelpark parkeren. OV -Halte noordzijde (Overtoom) tramlijn 1: ui..

Bekijk complete route naar Vondelpark Openluchttheater Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws