cabaret: Cabarestafette in Parkstad Limburg Theaters op VRIJDAG 16 SEPTEMBER 2016

  VR.
16 SEP
CABARESTAFETTE Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2016
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 16 september 2016.
Dat is 2750 dagen geleden.

Extra informatie

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom dan naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts, virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ is een prikkelende avond gegarandeerd.

Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing. De namen zeggen je waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van verschillende cabaretfestivals tegen. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Enkele namen van de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen.

Laat je verrassen!

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen