cabaret: Sanne Wallis de Vries - Gut in Theater De Veste op DINSDAG 30 MEI 2017

  DI.
30 MEI
SANNE WALLIS DE VRIES - GUT Rabozaal Theater De Veste, Delft
2017
 
Hoofdprogramma Sanne Wallis de Vries

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 30 mei 2017.
Dat is 2494 dagen geleden.

Extra informatie

Iedereen kent Sanne van haar puike Beatrix-imitatie en vele andere typetjes en persiflages in programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Alweer twintig jaar geleden debuteerde ze avondvullend met haar solovoorstelling Sop. Nu komt ze met Gut; vol suggesties, ideeën en voorstellen.

Met ook een vurig betoog over de uitwerkingen van de materialen raffia en vilt; twee stoffen componenten van een jeugd in de jaren zeventig. En ze geeft adviezen. Wat bijvoorbeeld te doen wanneer je beroemdheden aan je keukentafel hebt en over het mannenmysterie dat almaar groter wordt. Geen paniek, Sanne heeft de antwoorden.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

FOTO'S VAN Sanne Wallis de Vries

Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Sanne Wallis de Vries

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws