cabaret: Ben Phillips in 013 op DONDERDAG 02 NOVEMBER 2017

  DO.
02 NOV
BEN PHILLIPS Main 013, Tilburg
2017
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 02 november 2017.
Dat is 2356 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Ben Phillips in 013
DEZE Ben Phillips TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 02 nov
013, Tilburg
€ 22,60 - 48,40

Extra informatie

Ben Phillips is een 24-jarige entertainer die met zijn hilarische video’s de afgelopen jaren een enorme fanbase en meer dan 128 miljoen views op YouTube heeft bereikt. Oorspronkelijk begonnen met korte Vines van enkele seconden raakte zijn carrière in een stroomversnelling na een video waarin hij zijn ‘bro’ Elliot prankt. Ben besloot te stoppen met werken in de schoenenzaak van zijn moeder en zich volledig te richten op het maken van video’s. Een goede keuze, want inmiddels heeft hij bijna 9 miljoen likes op Facebook en de prestigieuze Golden Play Button ontvangen van YouTube!

Na een succesvolle tour afgelopen jaar is hij klaar om zijn carrière naar een volgend niveau te tillen en alles nog mooier, gekker en beter te doen. Vanavond staat hij samen met Team Brofo in Tilburg. Be ready… It’s Gonna Be Crazy!

Route naar 013

Met het openbaar vervoer? Vanaf het station is 013 binnen vijf minuten bereikbaar. Ga bij het uitlopen van het station meteen links, bij de stoplichten ga je rechts. Neem dan de tweede straat links (Korte Heu-vel), loop deze straat uit en sla link..

Bekijk complete route naar 013 Tilburg