cabaret: Comedy Night in Neushoorn op DONDERDAG 29 MAART 2018

  DO.
29 MRT
COMEDY NIGHT Grote Zaal Neushoorn, Leeuwarden
2018
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 29 maart 2018.
Dat is 2213 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Comedy Night in Neushoorn
DEZE Comedy Night TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 29 mrt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 11,00

Extra informatie

De maandelijks terugkerende Comedy Night in Neushoorn is binnen korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Leeuwarden. Dit keer staan topkomedianten Vincent Geers, Pieter Jouke, Johan van Gulik en Ronald Smink op de bühne.

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian in binnen en ter Jouke is een echte duizendpoot die alles aanpakt wat op zijn weg komt. Pieter Jouke is snel, absurd, scherp en energiek. Johan van Gulik zijn acht is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Ronald Smink denk volledig out of the box. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen.

Een ongedwongen avond met drankjes binnen handbereik, rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen. Tijdens de Comedy Night wordt de Grote Zaal omgetoverd tot een echte comedyclub waarin de spotlight, het bistromeubilair en de grote gordijnen niet ontbreken.

Zaal: Grote Zaal
Type: Zitplaatsen

Route naar Neushoorn

Neushoorn bevindt zich op loopafstand van Leeuwarden station. Parkeren kan dichtbij in parkeergarage Zaailand of Oldehove. Parkeergarage Zaailand Zaailand 5 8911 BL Leeuwarden Parkeergarage Oldehove Oldehoofsterkerkhof 3 8911 DH Leeuwarden

Bekijk complete route naar Neushoorn Leeuwarden