cabaret: Van Der Laan & Woe - Pesetas in Schouwburg Amstelveen op WOENSDAG 17 OKTOBER 2018

  WO.
17 OKT
VAN DER LAAN & WOE - PESETAS Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Hoofdprogramma Van Der Laan & Woe
Toegang 1e rang - Volwassene € 26,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 17 oktober 2018.
Dat is 1990 dagen geleden.

Extra informatie

Het duo schuimde de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze het na 15 jaar tijd vonden voor een verfrissende pauze. Even los van elkaar. Nou ja even, pas een dik jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma. Maar zoals altijd als ze elkaar even niet hebben gezien gingen ze eerst bijpraten. En nog meer bijpraten. En nog meer… En voor ze het wisten was dat bijpraten de basis voor hun negende programma: confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws