cabaret: Kiki Schippers - Waar in Schouwburg Amstelveen op ZATERDAG 01 DECEMBER 2018

  ZA.
01 DEC
KIKI SCHIPPERS - WAAR Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Hoofdprogramma Kiki Schippers
Toegang 1e rang - Volwassene € 20,00 1e rang - CJP € 18,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 01 december 2018.
Dat is 1945 dagen geleden.

Extra informatie

Ze won de publieks- en persoonlijkheidsprijs tijdens Cameretten 2014 en leverde met Wie Kijkt? een prima eerste voorstelling af, met twee liedjes die werden genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen. Kranten noemen haar 'een intrigerend en veelzijdig talent dat weet te verrassen met onverwachte wendingen' (NRC) of spreken over 'een veelbelovend debuut' (De Telegraaf).

Ze is ontwapenend, kwetsbaar, nietsontziend en zo grappig, dat zij zelfs Maarten van Rossem aan het lachen kreeg bijDe Slimste Mens. Maar Kiki Schippers wil meer. Waar is ze naar op zoek? Het allermooiste lied? De treffendste metafoor? Het grappigste verhaal? Of gewoon de waarheid?

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws