cabaret: PURPER’s Passie in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 06 DECEMBER 2018

  DO.
06 DEC
PURPER’S PASSIE Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Toegang 1e rang - Volwassene € 31,00
2e rang - Volwassene € 30,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 06 december 2018.
Dat is 1940 dagen geleden.

Extra informatie

In PURPER's Passie vraagt theatergroep PURPER zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z'n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn 'passie'. Er is zelfs supermarktbrood dat 'Liefde & Passie' heet! Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. Frans Mulder en Erik Brey, de PURPERS van het eerste uur, en het negen instrumenten bespelende, muzikale multi-talent Diederick Ensink, gaan samen met de ontroerend eigenzinnige actrice, singer-songwriter Anne van Veen met een gezonde dosis zelfspot op zoek naar hun eigen passie.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen