cabaret: Victor Luis van Es - Stille Strijd in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 06 DECEMBER 2018

  DO.
06 DEC
VICTOR LUIS VAN ES - STILLE STRIJD Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2018
 
Hoofdprogramma Victor Luis van Es
Toegang 1e rang - Incl. vroegboekkorting - volwassenen € 17,20
1e rang - Volwassene € 19,00
1e rang - CJP € 17,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 06 december 2018.
Dat is 1939 dagen geleden.

Extra informatie

Victor Luis van Es won het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en was het jaar daarop finalist bij Cameretten, met volgens de Volkskrant 'het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond'. In zijn eerste avondvullende programma Stille Strijd vertelt hij meeslepend en openhartig over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven en zichzelf. Wat maakt hem tot wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret houdt Victor het midden tussen een boeiende verteller en keiharde humorist.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws