cabaret: Rayen Panday - Fenomeen in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 24 JANUARI 2019

  DO.
24 JAN
RAYEN PANDAY - FENOMEEN Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Rayen Panday
Toegang 1e rang - Volwassene € 21,00
1e rang - CJP € 19,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 24 januari 2019.
Dat is 1911 dagen geleden.

Extra informatie

Hij is scherp, muzikaal, verrassend, persoonlijk en innemend, maar vindt zichzelf zeker geen fenomeen. Toch is Rayen Panday momenteel een van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. In 2008 won hij de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, hij schreef voor het tv-programma van Jörgen Raymann en De Dino Show van Jandino Asporaat, en stand-upte zich via drie goed ontvangen programma's een weg naar boven. In Fenomeen schuwt Panday geen enkel onderwerp. Hij dringt door tot de kern en beschrijft de zaken zoals ze zijn. Maar dan wel op fenomenale wijze.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws