cabaret: Janneke de Bijl in Schouwburg Amstelveen op ZATERDAG 20 APRIL 2019

  ZA.
20 APR
JANNEKE DE BIJL Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Janneke de Bijl
Toegang 1e rang - Volwassene € 19,00
1e rang - CJP € 17,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 20 april 2019.
Dat is 1826 dagen geleden.

Extra informatie

Janneke de Bijl pakte in 2017 de jury- en publieksprijs op cabaretfestival Cameretten. Ze beschouwt het leven als onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Niet dat ze werken, maar Janneke wil ze je desondanks niet onthouden. In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is ze niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de rest van de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. 'Haar 'niet zo gezellige' levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties' (de Volkskrant).

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerd nieuws