cabaret: Ali B - Koorts in TAQA Theater De Vest op VRIJDAG 07 DECEMBER 2018

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  VR.
07 DEC
ALI B - KOORTS TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2018
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 07 december 2018.
Dat is 1938 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar TAQA Theater De Vest

VANUIT AMSTERDAM : Aan het einde van de A9 (na de afslag Akersloot) houdt u richting Den Helder aan. Bij het verkeersplein Kooimeer (Alkmaar) rechtdoor de Vondelstraat in. Deze weg blijven volgen: deze maakt ca. 100 meter na het passeren van een..

Bekijk complete route naar TAQA Theater De Vest Alkmaar
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te Beeckestijn Pop 2005 Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws