cabaret: Fabian Franciscus - Vlafeest in Schaffelaartheater op VRIJDAG 26 OKTOBER 2018

  VR.
26 OKT
FABIAN FRANCISCUS - VLAFEEST Schaffelaartheater, Barneveld
2018
 
Hoofdprogramma Fabian Franciscus

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 26 oktober 2018.
Dat is 1980 dagen geleden.

Extra informatie

Fabian Franciscus is een cabaretier met een missie. In zijn laatste ‘viral video’ op Facebook heeft hij het uitgebreid over zijn autisme. Hij beschrijft op een hilarische manier hoe dat hem soms in verwarrende situaties brengt. “Hoewel mensen op deze manier om het onderwerp kunnen lachen zit er wel een serieuze laag onder die ik naar voren wil brengen. Ik merk dat er nog steeds veel onduidelijkheid en onbegrip heerst over het hebben van autisme. In mijn shows speel ik met dat spanningsveld.

“Mijn show gaat natuurlijk niet alleen over dat autisme, maar het is wel een belangrijk deel van me. Het feit is wel dat ik er een heel eigen blik op de wereld door heb. Op die manier zet ik mijn eigenaardigheid in als een kracht. Dingen die voor de meeste mensen heel normaal zijn kunnen voor mij soms heel gek en absurd overkomen.

Route naar Schaffelaartheater

Uit de richting Amersfoort of Apeldoorn (A1) De A30 richting Barneveld; Afslag 4 (Barneveld-Zuid/Scherpenzeel); Onderaan deze afrit neemt u de derde afslag op de rotonde richting Barneveld; Bij de 1e stoplichten linksaf richting Barneveld; Ga ..

Bekijk complete route naar Schaffelaartheater Barneveld
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws