cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Schouwburg Concertzaal Tilburg op WOENSDAG 20 MAART 2019

  WO.
20 MRT
NASRDIN DCHAR - JA Schouwburg Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 20 maart 2019.
Dat is 1835 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Schouwburg Concertzaal Tilburg
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 20 mrt
Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
€ 22,00

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal als Studio bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTACT)

Bekijk complete route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg Tilburg