cabaret: Sean McLoughlin in Comedy Club Haug op DINSDAG 09 JULI 2019

  DI.
09 JUL
SEAN MCLOUGHLIN Comedy Club Haug, Rotterdam
2019
 
Hoofdprogramma Sean McLoughlin
Toegang 16 euro + 1 euro servicekosten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 09 juli 2019.
Dat is 1751 dagen geleden.

Extra informatie

Sean McLoughlin is een veelgeprezen stand-up comedian en schrijver uit Londen,omschreven als "The Best Comedian You've Never Heard Of" door Time Out en "een gepassioneerd en uniek briljant talent" van The List. Hij trad op tijdens verschillende Britse tournees en gaf tour-support voor Ricky Gervais tijdens zijn internationale 'Humanity'-tournee en voor Bill Burr in de Royal Albert Hall, maar ook voor die van Doug Stanhope en Katherine Ryan.

Sean heeft optredens gedaan op Stand-Up Central, Comedy Central At The Comedy Store en heeft een 5-delige serie voor Vice gemaakt, evenals een set gefilmd voor Kevin Hart's LOL Network op het Just For Laughs Festival in Montreal en een klein deel in de Netflix sitcom 'After Life'

Sean's vorige podcast 'Heal Your Wounds' werd genomineerd voor een Chortle Award en hij is de meest frequente gast op 'Ricky Gervais Is Deadly Sirius' op Sirius XM. Zijn huidige podcast 'Sean & Eliot Read The Bible' overal vindbaar waar podcasts te vinden zijn.

Route naar Comedy Club Haug

Comedy Club Haug ligt in het centrum van Rotterdam. Goed bereikbaar via fiets, trein, metro, bus en tram dus. Parkeren in Schouwburgplein garage.

Bekijk complete route naar Comedy Club Haug Rotterdam
 

Gerelateerd nieuws