cabaret: Freek de Jonge - De Canon in Koninklijk Theater Carré op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019

  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  • Freek de Jonge
    Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
  VR.
20 SEP
FREEK DE JONGE - DE CANON Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2019
 
Hoofdprogramma Freek de Jonge

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 20 september 2019.
Dat is 1652 dagen geleden.

Extra informatie

ijdens 'De Week van Freek' ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad is het publiek gevraagd een lievelingsverhaal uit het oeuvre van Freek te kiezen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit hij een keuze maakte.
De voorstelling was voor Freek een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast. Dit smaakte naar meer: En dus komt Freek in september naar een select aantal theaters om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel De Canon.

Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend.
De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo kunnen we nog wel uren doorgaan.
Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Freek de Jonge

Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré Foto Freek de Jonge te Freek de Jonge Neerlands Hoop in Concert - 13/02 - Carré
 
Bekijk alle 19 foto's van Freek de Jonge

Gerelateerd nieuws