cabaret: Redi Kapje - Redi Kapje in Bijlmer Parktheater op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Redi Kapje - Redi Kapje in Bijlmer Parktheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
29 MEI
REDI KAPJE - REDI KAPJE Bijlmer Parktheater, Amsterdam
2020
 

Extra informatie

Redi kapje is een parodie op het bekende sprookjesverhaal Roodkapje.
In dit theaterstuk vol met hilarische momenten geven Clifton Braam, Glenn Huisden en Danielle Dorder (Sproetie) een totaal andere wending aan het eeuwenoude verhaal over het klein meisje met haar rode kapje dat haar zieke grootmoeder diep in het bos moet bezoeken. Al gauw zal duidelijk zijn dat het lief meisje echt niet zo lief blijkt te zijn en dat in het bos welke nu het Surinaams oerwoud blijkt te zijn niet alleen de boze wolf op haar loert….is er wel een wolf?

Redi kapje blijkt juist van de wandelingen te genieten in het bos en maakt nog veel meer mee wat nooit in het sprookje is vertelt. De ene onthulling na de andere volgt elkaar op in dit “sprookje”. Een komisch cabaretspektakel doorspekt met zowel de Nederlandse als de Surinaamse humor welke anders kan aflopen dan de gebruikelijke ”en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Route naar Bijlmer Parktheater

Openbaar vervoer Op station Amsterdam Bijlmer ArenA stoppen treinen uit Amsterdam CS, Schiphol en Utrecht en diverse spitsbussen. Metrolijnen 50 en 54, GVB bussen: 44, 45, 46, 47 en 49, BBA lijnen: 120 en 126, Connexxion: 102, 158 en 175, de Zuid..

Bekijk complete route naar Bijlmer Parktheater Amsterdam