cabaret: Marco Lopes - Wees blij in Verkadefabriek op WOENSDAG 12 FEBRUARI 2020

  WO.
12 FEB
MARCO LOPES - WEES BLIJ Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2020
 
Hoofdprogramma Marco Lopes

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 12 februari 2020.
Dat is 1506 dagen geleden.

Extra informatie

Na zijn goed ontvangen debuutvoorstelling Moedt is Marco terug van nooit weg geweest met zijn tweede voorstelling Wees blij. Ook dit keer weer met een flinke dosis zelfspot, humor en verrassingen.



In Wees blij neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. We lachen als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. En soms lachen we terwijl we moeten janken van binnen. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!



Wees blij vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. Want we lopen allemaal ergens een keer tegen aan, hoog tijd dus om eens ongegeneerd hardop te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

Gerelateerde festivals