cabaret: Hans Kazàn / Steven Kazàn in Theater Berkelland op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Hans Kazàn / Steven Kazàn in Theater Berkelland) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
04 APR
HANS KAZÀN / STEVEN KAZÀN Theater Berkelland, Eibergen
2020
 
Hoofdprogramma Hans Kazàn Steven Kazàn
Toegang 22,50

Extra informatie

Samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazàn, vormt hij een opvallend komische combinatie! Na een flink aantal jaren komen ze er toch achter: Hans en Steven begrijpen elkaar soms eigenlijk voor geen meter. Qua uiterlijk verschillen ze weinig, ze dragen dezelfde achternaam, maar toch kan het contrast tussen vader en zoon Kazàn niet groter zijn.

Route naar Theater Berkelland

Theater Berkelland bevindt zich in 't Spieker in Eibergen aan de Kerkstraat 30. Volg de bordjes Sporthal/Pickerhal. Bij de Rotonde ziet u een rond gebouw. Daar vindt u ons. Er is een ruime, gratis parkeerplaats beschikbaar. Helaas is Theater..

Bekijk complete route naar Theater Berkelland Eibergen
 

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws