cabaret: Daan Boom - De Eerste in BREStheater op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daan Boom - De Eerste in BREStheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
13 MRT
DAAN BOOM - DE EERSTE BREStheater, Brielle
2020
 
Hoofdprogramma Daan Boom

Extra informatie

In zijn eerste one-man-show legt Daan uit waarom en of het ooit een keer genoeg is. En verder gaat hij tapdansen, zingen, rappen, pianospelen, balletten, lachen en natuurlijk sociale experimenten uithalen.

Route naar BREStheater

Openbaar vervoer: vanaf Rotterdam Centraal Station Metro naar Spijkenisse Busstation Spijkenisse bus 103 richting (Brielle) Rockanje. Uitstappen Brielle centrum. Kies als bestemming: Plaats Brielle , Straat Oostvoornseweg. Kijk op www.9292ov.nl

Bekijk complete route naar BREStheater Brielle