cabaret: Eva Crutzen - Try Out in Theater Twee Hondjes op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Eva Crutzen - Try Out in Theater Twee Hondjes) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
18 APR
EVA CRUTZEN - TRY OUT Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2020
 
Hoofdprogramma Eva Crutzen

Extra informatie

Dat is precies wat je krijgt.
Briljant, soms buitengewoon genânt maar bovenal uniek.

“Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.”

In haar vierde programma laat ze hoogstwaarschijnlijk de gekte toe. Komt ze ongetwijfeld met antwoorden waar je de rest van je leven op kunt teren. Zal ze vermoedelijk weer uiteenlopende knotsgekke personages spelen en gaat ze allicht muzikaal hélemaal los.

Haar eerste drie programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Ze neemt geen genoegen met minder.

Eva is ondermeer bekend van het satirische tv-programma KLIKBEET, is regelmatig te gast bij DWDD, won de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop.

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis
 

Gerelateerd nieuws