cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in Theater aan het Vrijthof op ZATERDAG 15 FEBRUARI 2020

  ZA.
15 FEB
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2020
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 15 februari 2020.
Dat is 1503 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in Theater aan het Vrijthof
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 15 feb
Theater aan het Vrijthof, Maastricht
€ 31,00

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar Theater aan het Vrijthof

Het grootste deel van de voorstellingen vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof. Theater aan het Vrijthof programmeert echter ook op andere locaties in Maastricht. Let daarom op de locatie- of zaalaanduiding in de brochure en op uw entreekaart.

Bekijk complete route naar Theater aan het Vrijthof Maastricht
 

Gerelateerd nieuws