cabaret: Johan Fretz - Toriman in Theater Bellevue op VRIJDAG 15 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Johan Fretz - Toriman in Theater Bellevue) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
15 MEI
JOHAN FRETZ - TORIMAN Theater Bellevue, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Johan Fretz

Extra informatie

Met zijn solodebuut, De Zachtmoedige Radicaal, werd deze geboren verhalenverteller meteen genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Als schrijver won hij met zijn roman Onder de paramariboom de prestigieuze Boekhandelsprijs 2019. Nu keert Fretz terug in het theater, maar zonder cabaret. Omdat het hoogtijd is voor iets nieuws. Zoals ooit in Parijs en Berlijn het cabaret werd geboren… Zo is het nu tijd voor de geboorte van de Toriman, met een unieke mengeling van speech, muziek, vertelling, humor en spoken word, waarin Fretz het ritme van deze tijd probeert te vangen. Hoe lang blijven we het hart, tussen hoofd en onderbuik in, nog koppig negeren? Hoe kunnen we mens blijven in tijden waarin ontmenselijking steeds feller klinkt? En hoe kunnen we de radicale kracht van liefde omarmen, zonder naïef en lui te zijn? Toriman - This Ain’t Cabaret But I Like It, is een zinderende performance, die je omver schudt en nog lang in je hart nagalmt.

Route naar Theater Bellevue

Openbaar vervoer Theater Bellevue is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het nabij gelegen Leidseplein stoppen tramlijnen 1, 2, 5, en 20 (vanaf het Centraal Station) en de lijnen 6, 7 en 10 (vanaf metrohalte Weesperplein). Daar stopp..

Bekijk complete route naar Theater Bellevue Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws