cabaret: Oldenhermanns - Unsexed in Rijswijkse Schouwburg op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Oldenhermanns - Unsexed in Rijswijkse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
09 APR
OLDENHERMANNS - UNSEXED Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2020
 
Hoofdprogramma Oldenhermanns

Extra informatie

Oldenhermanns gaat in Unsexed op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-'n- roll van de zandbakrand. In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scenes rennen ze van zandbak naar darkroom en van hockeyclub naar nachtclub. Op stiletto's, op de bakfiets, als vrouw, als man of kruipend over straat, maar altijd in stijl.

Route naar Rijswijkse Schouwburg

De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10, is bereikbaar met tram 17, bus 18 en 23. Treinreizigers kunnen bij het station Rijswijk uitstappen en vervolgens bus 23 richting ‘Duindorp’ nemen. Komt u met eigen vervoer dan kunt u de groene borden..

Bekijk complete route naar Rijswijkse Schouwburg Rijswijk