cabaret: Cabaret Oriental in Paradiso op VRIJDAG 14 FEBRUARI 2020

  VR.
14 FEB
CABARET ORIENTAL Kleine Zaal Paradiso, Amsterdam
2020
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 14 februari 2020.
Dat is 1530 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Cabaret Oriental in Paradiso
DEZE Cabaret Oriental TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00

Extra informatie

Met het programma ‘Cabaret Oriëntal’ trekt zangeres Meral met haar ensemble Tombaz een muzikale schatkist open. Tevoorschijn komen liedjes uit het rijke culturele verleden van Istanbul. Authentieke, instrumentale en gezongen nummers waarbij het publiek zich waant in de mystieke nachten van het oude Istanbul. Ondeugende teksten over dames onder invloed van drank en drugs worden afgewisseld met gezongen verhalen over escapades uit de harem van de Sultans en dramatische liefdesgeschiedenissen.
De voorstelling creëert zowel een onconventionele- als oriëntaalse sfeer, wat typerend is voor Istanbul met haar cultureel diverse bevolking. Dat is te horen aan de liedjes die gezongen worden in de oorspronkelijke talen van de metropool Istanbul rond het begin van de 20e eeuw: Turks, Grieks, Armeens en Ladino. De muziek wordt omlijst door prachtige verhalen, cabaretesk gebracht door de zangeres van het ensemble.

Route naar Paradiso

Ov: Paradiso ligt vlak bij het Leidseplein op de Weteringschans 6-8. Vanaf stations Amsterdam centraal en Amsterdam zuid ben je het snelst bij Paradiso door metro 52 (noord/zuidlijn) te nemen en uit te stappen op station Vijzelgracht. Vanaf dit ..

Bekijk complete route naar Paradiso Amsterdam