cabaret: Ed Gamble in Boom Chicago op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Ed Gamble in Boom Chicago) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
15 MRT
ED GAMBLE Boom Chicago, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Ed Gamble

Extra informatie

Ed Gamble is een graag geziene gast in de Britse comedy show Mock Of The Week (BBC2) en is een steeds meer bekender gezicht op televisie in programma's als Live At The Apollo, 8 out of 10 Cats en Roast Battle. Na twee uitverkochte tours in het Verenigd Koninkrijk is nu de rest van Europa aan de beurt!

Route naar Boom Chicago

Parkeren bij Q-Park Europarking aan de Marnixstraat. Het is vijf minuten lopen naar het theater. De goedkoopste parkeeroptie is P+R Sloterdijk (€1/24 uur plus korting op het openbaar vervoer). Neem vervolgens tram 19 naar de Marnixstraat. Zie 'Con..

Bekijk complete route naar Boom Chicago Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws