cabaret: Anuar / Najib Amhali / Roué Verveer - De Ramadan Conference in Stadsschouwburg Nijmegen op ZONDAG 23 FEBRUARI 2020

  ZO.
23 FEB
ANUAR / NAJIB AMHALI / ROUÉ VERVEER - DE RAMADAN CONFERENCE Theaterzaal Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
2020
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 23 februari 2020.
Dat is 1496 dagen geleden.

Extra informatie

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)!
Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl hij honger heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand en laten de mannen geen moment voorbij gaan om ook de actualiteiten even onder de loep te nemen.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium.
Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen. Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Route naar Stadsschouwburg Nijmegen

Met openbaar vervoer Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging liggen beiden op loopafstand van het Centraal Station. Behalve treinen stoppen daar ook alle regionale en stadsbuslijnen van en naar Nijmegen. Fietsenstalling ..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws