cabaret: Pieter Derks - Voor wat het waard is in TheaterHotel De Oranjerie op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pieter Derks
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Pieter Derks - Voor wat het waard is in TheaterHotel De Oranjerie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
28 MRT
PIETER DERKS - VOOR WAT HET WAARD IS TheaterHotel De Oranjerie, Roermond
2020
 
Hoofdprogramma Pieter Derks

Extra informatie

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt. Voor wat het waard is werd lovend ontvangen. Niet voor niets werd hij met deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario. Volgens de jury 'de beste voorstelling die Derks tot dusver maakte'

Route naar TheaterHotel De Oranjerie

Zie de website voor een kaartje met routebeschrijving.

Bekijk complete route naar TheaterHotel De Oranjerie Roermond
 

FOTO'S VAN Pieter Derks

Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieter Derks

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws