cabaret: Daniël Arends / David Linszen in Toomler Theater op MAANDAG 06 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Daniël Arends / David Linszen in Toomler Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  MA.
06 APR
DANIËL ARENDS / DAVID LINSZEN Toomler Theater, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Daniël Arends David Linszen

Extra informatie

Daniël Arends en David Linszen zijn er klaar voor!

David heeft de huidige voorstelling van Daniël geregisseerd en de samenwerking is zo goed bevallen dat ze twee avonden in Toomler gaan try-outen. Ditmaal staan ze beiden op het podium met 45 minuten stand-up.

Daniël speelt nog voor uitverkochte zalen met Meer Van Hetzelfde (deel 1) maar is al druk aan het schrijven voor zijn nieuwe voorstelling. Dus hij kan gaan try-outen met zijn Comedytraincollega voor wie hij veel bewondering heeft.

David is sinds april 2019 lid van Comedytrain en dit is zijn eerste try-out. Vanaf het moment dat David de microfoon grijpt, neemt hij je mee op een absurdistische raketvlucht door zijn gedachten, waarbij hij de vrijheid neemt je hele hoofd te vullen met krankzinnige beelden en geluiden.

Route naar Toomler Theater

Openbaar vervoer Toomler is per tram te bereiken met lijn 2, 5, 16 en 24. Per bus met de lijnen 15, 63, 170 en 197. Tramlijn 16 vanaf Centraal Station. Uitstappen halte Emmastraat. Tramlijn 2 vanaf CS. Uitstappen Cornelis Schuytstraat. Traml..

Bekijk complete route naar Toomler Theater Amsterdam
 

FOTO'S VAN Daniël Arends, David Linszen

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws