cabaret: Jan Jaap van der Wal - Ill-ième in Kursaal Oostende op WOENSDAG 09 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jan Jaap van der Wal
    Indian Summer Festival 2014
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Jan Jaap van der Wal - Ill-ième in Kursaal Oostende) verplaatst naar vrijdag 10 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
09 DEC
JAN JAAP VAN DER WAL - ILL-IÈME Kursaal Oostende, Oostende
2020
 
Hoofdprogramma Jan Jaap van der Wal

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor zondag 07 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 09 december 2020.

Extra informatie

Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Route naar Kursaal Oostende

De E40 autosnelweg verbindt Brussel met Oostende. In anderhalf uur bent u met de auto of autocar van Brussel in Oostende. Vanuit Antwerpen neemt u de E17 en vervolgens de E40 naar Oostende. Zodra u Oostende binnenrijdt vanaf de snelweg A10, komt..

Bekijk complete route naar Kursaal Oostende Oostende
 

FOTO'S VAN Jan Jaap van der Wal

Foto Jan Jaap van der Wal te Indian Summer Festival 2014 Foto Jan Jaap van der Wal te Indian Summer Festival 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Jan Jaap van der Wal

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws