cabaret: Herman van Veen - 75 Dat kun je wel zien dat is hij in Theater aan de Schie op ZONDAG 18 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Herman van Veen
    Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
    © Maarten Ederveen


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Herman van Veen - 75 Dat kun je wel zien dat is hij in Theater aan de Schie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
18 OKT
HERMAN VAN VEEN - 75 DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS HIJ Theater aan de Schie, Schiedam
2020
 
Hoofdprogramma Herman van Veen

Extra informatie

Op 14 maart 2020 viert Herman van Veen zijn 75ste verjaardag. Van deze 75 jaar stond hij er velen op ons toneel. “Hoe vaak je Herman van Veen ook hebt zien optreden, hij blijft een fenomeen.

Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma ‘Harlekijn’(Niemands knecht, niemands baas). Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van zijn hand verschenen tot op de dag van vandaag honderdtachtig cd’s, even zoveel boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen.Voor zowel zijn artistiek werk als zijn inzet voor projecten ten behoeve van vrede, veiligheid en verbondenheid is hij talloze malen onderscheiden. Zo is hij onder andere drager van het Verdienstkreuz am Band des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

FOTO'S VAN Herman van Veen

Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
 
Bekijk alle 6 foto's van Herman van Veen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws