cabaret: Greg Shapiro - Leaving Trumpland in Mainstage op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Greg Shapiro
    Amsterdam Comedy Festival 2011


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Greg Shapiro - Leaving Trumpland in Mainstage) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
17 OKT
GREG SHAPIRO - LEAVING TRUMPLAND Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
 
Hoofdprogramma Greg Shapiro

Extra informatie

Wint Trump de verkiezingen in 2020? In Leaving Trumplandontdekken we hoe we Trump achter ons kunnen laten. Maar als Trump wint, wordt het ook persoonlijk voor Shapiro. Is het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Leaving Trumpland wordt ook een ode aan Nederland – een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

Route naar Mainstage

Met de auto Mainstage ligt vlak bij de snelweg A59 / A2. Met de auto volg je "De Brabanthallen" (ANWB-borden). Parkeren Mainstage beschikt over 4.000 parkeerplaatsen. Let op! Mainstage is een pin-only locatie. Met het ov Mainstage bevindt..

Bekijk complete route naar Mainstage 's-Hertogenbosch
 

FOTO'S VAN Greg Shapiro

Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011 Foto Greg Shapiro te Amsterdam Comedy Festival 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Greg Shapiro

Gerelateerd nieuws